CAMPANIE UMANITARĂ

Bucharest Christmas Market, organizat de Primăria Capitalei, prin creart, reprezintă târgul oficial de Crăciun al Bucureștiului.

Evenimentul, organizat în Centrul Bucureștiului, Piața Universității, în perioada 1 decembrie – 30 decembrie 2016, se înscrie în rețeaua internațională a celor mai importante târguri de Crăciun din Europa – “Christmas Markets”.

În fiecare an, pe lângă componenta tradițională, reprezentată căsuțele cu produse și obiecte de artă românești, Bucharest Christmas Market are și o importantă componentă socială.

Campanie umanitară

Și în acest an vom desfășura Campania umanitară “Dăruiește, fii mai bun! Și tu poti fi Moș Crăciun”.

Vizitatorii pot face donații de cărți și jucării pentru copiii defavorizați la Casa lui Moș Crăciun, unde am amenajat o urnă specială pentru campania umanitară.

Tu ești Moş Crăciunul lor! Alege să închei anul 2016 cu o faptă bună!


One thought on “CAMPANIE UMANITARĂ

  • Maria

    Targul este la fel de interesant ca cele de la Roma Milano , Verona dealtfel in toate orasele Italiei . Am mentionat doar cele pe care le cunosc

    Reply

Speak Your Mind

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>